Daruieste Zambete

Benficiile petrecerii zilelor libere de iarna alaturi de copii in aer liber

12/12/2022

 


Vacanta de iarna este pentru copii prilej de mare bucurie. Asteptarea lui Mos Craciun, a primei ninsori si joaca in zapada reprezinta cele mai frumoase activitati. 

Petreceti iarna timp de calitate afara alaturi de copii

Pentru copii iarna este cel mai important sa continue sa faca miscare in aer liber. Imbracati adecvat, este foarte important sa continuam sa ii scoatem pe copii afara si in anotimpul rece. Ei au nevoie de miscare si de veselie si este important pentru sanatatea lor sa petreaca cat mai mult timp in afara casei. Astfel ei isi vor dezvolta imunitatea, vor deveni mai sociabili si isi vor imbunatati capacitatile creative.

Iarna zilele libere alaturi de copii la sanius sunt cele mai reusite

Alege sa petreceti zilele libere din vacanta de iarna alaturi de copii afara. Indiferent ca mergeti cateva zile la munte sau alegeti parcul din apropierea locuintei voastre, este foarte important sa creati o legatura stransa cu cei mici si sa ii incurajati sa faca miscare in aer liber. Astfel ii veti putea indeparta de ecrane si alte gadgeturi, ei vor deveni mai prietenosi si mai epatici, isi vor dezvolta personalitatea si li se va imbunatati rezistenta fizica.