Daruieste Zambete

Geaca lunga, in trend-ul acestei ierni, pentru caldura la sub zero grade

21/12/2022

 


Odata cu venirea lunii Decembrie, gradele din termometre au inceput sa scada. Este aceasta o mirare, sau nu? De ce ar fi, din moment ce a venit iarna? Am inceput cu multe intrebari, dar in curand vom afla si raspunsurile. Dar un lucru este sigur: vei avea nevoie sa cumperi o geaca lunga din magazinele online in aceasta iarna.

Purtam aceeasi geaca iarna, toamna, primavara. Iernile nu mai sunt ce au fost.

Auzim asta tot timpul. Si simtim ca iernile nu mai sunt ce au fost. De cand nu ai mai scos din dulap acea geaca groasa de iarna pe care ti-ai cumparat-o cu mult, mult timp in urma? In ultimii ani, iernile s-au confundat cu toamnele si parca nici nu ne-am dezmeticit bine, ca s-a si facut primavara. Fara sa ne dam seama, am trecut prin 3 anotimpuri, purtand aceeasi geaca lunga pe care am gasit-o mai demult pe https://geaca.online/ 

Incalzirea globala a facut ca gecile sa fie din ce in ce mai subtiri, iar temperaturile din ce in ce mai mari. Unii s-ar putea bucura de acest lucru, pentru ca nu suporta frigul. Si este de inteles. Pana la urma nu se bucura nimeni de factura aceea mare de gaze pe care trebuie sa o plateasca in timpul iernii. Insa, iata, ca uneori frigul ne ia pe nepregatite si un ger care se instaleaza rapid ne ia prin surprindere. Nici nu intelegem ce s-a intamplat, ca ne trezim de pe o zi pe alta cu o temperatura de -15 grade celsius in termometru.

Geaca potrivita pentru iarna, o geaca lunga

Geaca lunga este cea mai buna alegere pentru iarna. Pentru ca te protejeaza de frig de la gat si pana sub genunchi, aceasta geaca este ideala pentru momentele in care frigul iernii se instaleaza rapid si nu avem timp sa reactionam. Fie ca este o geaca matlasata de dama, mai lunga (ca aceasta https://geaca.online/geci-matlasate-lungi-dama/ ) sau chiar o geaca lunga de barbati (desi aceasta se poarta mai putin), ne putem bucura oricum de protectia ei. Putem sa o purtam in oras, la munte, pe strada, de Revelion sau chiar si de Craciun. Se integreaza in orice tinuta si o putem purta cu usurinta. Fiind lunga, ne constrange putin libertatea de miscare in zona picioarelor, dar este OK. Geaca lunga este ceea ce avem nevoie in acest sezon de iarna si trebuie sa o alegem neaparat.

Cum alegem o geaca lunga?

Geaca lunga se alege in functie de culoare, aspect, grosime, textura materialului si multe altele. In acest sezon s-au purtat culorile mai inchise, dar pana la urma depinde doar de tine ce culoare vei alege pentru noua ta geaca lunga. De ce sa respecti niste reguli efemere, impuse arbitrar? Pana la urma alege culoarea cea mai potrivita cu felul tau de a fi. Grosimea o vom alege in functie de sezonul pentru care ne pregatim, chiar daca ziceam mai sus ca poti purta aceeasi geaca lunga in primavara, toamna sau iarna. Pana la urma, este bine sa avem macar doua geci lungi - una pentru toamna si primavara si una mai groasa pentru iarna.